Werken en leren bij AAproTec

Word jij onze leerling monteur? Met passie voor techniek kom je al een heel eind!

Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek, ben je een échte aanpakker en wil je graag monteur worden bij een gezellig bedrijf? Dan zijn wij van AAproTec in Goes op zoek naar jou!

En waarom naar jou? Omdat jij nét als wij graag samenwerkt in een leuk team. Je houdt van afwisseling, wil geen nummer zijn, maar écht gezien worden door je baas. Jij houdt toch ook wel van een leuke uitdaging en werkplezier?

Heb je al een technische achtergrond, maar geen ervaring met deuren? Dan leren wij het je gewoon! Wil je meer? Dan is er bij ons alle mogelijkheid jezelf te ontplooien tot een échte deuren professional. En natuurlijk krijg je er ook nog eens elke maand stipt op tijd een mooi salaris voor.

 

Werken bij AAproTec – er gaan deuren voor je open!

We zijn sinds 2009 dé specialist in bedrijfsdeuren, garagedeuren, brandwerende- en automatische deuren. Onze producten zijn kwalitatief hoogwaardig en we staan voor onze service. Storingen, schades en of defecten aan bestaande deuren lossen we vakkundig, snel en betaalbaar op.

Wij zijn op zoek naar teamleden die met ons meegroeien. Want een team, dat zijn we. Wij werken elke dag keihard om klanten blij te maken. En dat doen we samen.

 

Hoe ziet jouw dag eruit als leerling monteur?

Elke dag vertrek jij samen met een collega in een gave AAproTec bus naar je werk. In je professionele werkkleding natuurlijk. Daar aangekomen om half 8 drink je eerst gezellig een bakje koffie met je collega’s.

En dan gaan jullie op pad! Als montagemonteur monteer je bijvoorbeeld een garagedeur of bedrijfsdeur, als onderhoudsmonteur voer je onder andere inspecties uit op deuren en als servicemonteur los je een storing op. Geen dag is hetzelfde voor onze monteurs.

Als je klaar bent, laat je je werkbon digitaal aftekenen via je iPad. Rond 4 uur zien we elkaar weer op de zaak. Is het een vrijdag? Top! Dan eindigen we de dag met een hapje en een drankje. Tot maandag!

 

En, ben je overtuigd?

Check de alle vacatures, we zoeken monteurs voor verschillende functies. We zien je graag in Goes, daar voel je de sfeer het beste!